Beoordelingen van Sushi en Spareribs Zwartsluis

Recente recensies van Sushi en Spareribs Zwartsluis

5 sterren na 33 reviews

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was niet conform onze verwachting. De rijst was droog en de tonijn leek niet vers. We zullen dit niet meer bestellen. Hamburger was wel lekker.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker en vers,zeer goede bezoegservice precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en op tijd bezorgd..spareribs uitmuntend, sushi lekker vers..geweldig genoten.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot en heel lekker eten!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goede kwaliteit!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker en precies op tijd bezorgd!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst een bestelling gedaan. En ook nog via internet. De tijd erbij wanneer ik het wilde halen. Het was op tijd klaar en de spareribs waren heerlijk. Dus dat gaan we zeker vaker doen. Was echt het proberen waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en de bezorging was mooi op tijd. Zeker niet de laatste x dat we hier iets besteld hebben.

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk, altijd op tijd. Echt top om hier te bestellen.

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed we hadden sparribs en sushi en alles was op iedereen zat lekker te smikkelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond het allemaal niet heel erg top, spare ribs zat een vreemde smaak aan, en de sushi vonden we wat te rauw. Jammer dat er geen stokjes bijzaten.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en perfect op tijd bezorgd

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, lekkere sushi, fijne vis, waar voor je geld en op tijd bezorgd! Tot de volgende keer maar weer ๐Ÿ’ช๐Ÿผ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige bezorger. Werd precies op afgesproken tijd afgeleverd. Dat is de eerste keer dat we door een bedrijf laten bezorgen en dat het er op tijd is. Zouden het wel fijn vinden als we ook patat bij jullie kunnen bestellen bij de spareribs

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Super Vriendelijk EN Gul!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd geleverd zeer vers en lekkere sushi!! Super!

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vinden de sushi niet lekker, rare bij smaak.

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekkere sushi. ๐Ÿ™‚ aanwinst voor zwartewaterland!! Mag eventueel wel wat meer variatie in de sushiboxen komen. Inclusief sashimi ofzo!

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en zag er heel goed uit .

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker , maar vonden het voor het geld wat het gekost heeft niet heel erg veel als we heel eerlijk zijn. Voor โ‚ฌ22 een broodje hamburger ( wat wel heel luxe was hoor ) en wat spareribs vinden wij het wat karig . Naar onze mening had er voor dat geld wel wat gebakken aardappeltjes ofzo bij mogen zitten...zonder dat je daar dan nog weer meer voor moet betalen .... maar dat is natuurlijk heel persoonlijk . Het smaakte prima en we konden het snel ophalen na het bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere, verse Sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Echte aanwinst voor Zwart sluis!

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk vers!

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed eten en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed eten! Prijs vinden we wat duur. Allang blij dat er zoiets in Zwartsluis is๐Ÿ™Œ๐Ÿป

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk sushi gegeten

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super levering! Super van de extra sushi! Genoeg saus! Alleen het brood was beetje weinig voor dat geld. We hebben heerlijk gegeten!